Over ons

Dierenartsenpraktijk Ell

is een grote praktijk in midden Limburg met een ruim werkgebied, dat zich ver in Nederland en tot in BelgiĆ« en Duitsland uitstrekt.

De praktijk in Ell bestaat al meer dan 60  jaar en is een begrip in de regio. Begonnen als eenmanspraktijk en al snel gegroeid naar meerdere dierenartsen. Waren de dierenartsen van toen er nog voor alle diersoorten, nu zijn er per diersoort andere dierenartsen en zelfs binnen een diersoort hebben we verschillende specialisaties binnen de praktijk. De dierenartsen van Dierenartsenpraktijk Ell zijn al jaren toonaangevend in vele diersoorten. Onze dierenartsen van de afdeling landbouw zijn geborgde dierenartsen en bij de afdeling paard werken erkende paardendierenartsen. Binnen gezelschapsdieren werken dierenartsen die door binnen- en buitenlandse trainingen zich verdiept hebben in verschillende specialisaties. Zo kunnen de dierenartsen van dierenartsenpraktijk Ell u zo goed mogelijk helpen. Dit kan op het gebied van bedrijfsmanagement zijn of voedingsadvies voor een rundveebedrijf tot behandeling van orthopedische problemen van uw hond, zoals een gescheurde kruisband.

Wij vinden persoonlijke aandacht voor de klant en zijn dieren belangrijk. En zo streven wij naar een goede band met de klanten, maar ook binnen ons team.

Professionals in veterinaire zorg