Dierenartsenpraktijk Ell

Gezelschapsdieren

Open voor noodzakelijke zorg

Ondanks de aangescherpte Coronamaatregelen van 14 december, mogen wij open blijven om uw huisdier van de noodzakelijke zorg te blijven voorzien. Uiteraard zijn we telefonisch bereikbaar voor overleg.

Zoals eerder vermeld, houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM om een bezoek aan onze praktijk voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. Dit betekent dat we 1,5 meter afstand houden en binnen de praktijk het gebruik van een mondkapje verplicht is. We werken uitsluitend op afspraak. Op onze contactpagina vindt u de gegevens waarop we bereikbaar zijn.

Mocht er in bovenstaande iets wijzigen, informeren we u via de website en social media.

Dierenartsenpraktijk Ell

Binnen Dierenartsenpraktijk Ell is de afdeling Gezelschapsdieren een afdeling waar een team van 10 dierenartsen en nog meer assistentes zich inzetten om uw dier zo goed mogelijk te helpen.

Iedere dierenarts heeft de veterinaire basiskennis en daarbij hebben we allemaal onze eigen expertises. Door nascholingen in binnen- en buitenland houden wij onze kennis actueel en kunnen wij werken met moderne kennis en uitrusting. Wij bieden zowel basis (eerstelijns) als tweedelijns diergeneeskundige zorg.
Snelle service, toegankelijk en goede bereikbaarheid staan voor ons centraal en dit voor een betaalbare prijs.
Met persoonlijke aandacht zal ons team van professionals u op een betrokken en eerlijke manier adviseren. Wij zullen in samenspraak met u de nodige onderzoeken uitvoeren om zo tot een gepaste behandeling te komen.

Zo willen wij met respect voor dier en eigenaar de diergeneeskundige zorg bereikbaar houden voor iedereen.