Dierenartsenpraktijk Ell

Gezelschapsdieren

Beperkte versoepelingen coronamaatregelen binnen de praktijk

Aangezien we niet altijd op 1,5m kunnen werken, blijven er binnen de praktijk nog beperkingen gelden.

Mondkapjes

Binnen de praktijk vragen wij om nog een mondkapje te dragen bij lopen en onderzoek van het dier. Als u in de wachtkamer zit te wachten, mag het mondkapje af en ook als u in de spreekkamer zit en overlegt met de dierenarts. Aangezien we bij het onderzoeken van uw dier niet altijd aan de 1,5m kunnen houden, vragen we ook dan het mondkapje te dragen.

Wachtkamer

We vragen u nog steeds om buiten te wachten met uw dier indien mogelijk, omdat we merken dat dit voor de meeste dieren veel minder stressvol is. We noteren dan uw telefoonnummer als u zich meldt aan de balie en dan bellen we u, wanneer u naar binnen mag komen.

Het advies blijft om alleen te komen met uw huisdier.


Dierenartsenpraktijk Ell

Binnen Dierenartsenpraktijk Ell is de afdeling Gezelschapsdieren een afdeling waar een team van 13 dierenartsen en nog meer assistentes zich inzetten om uw dier zo goed mogelijk te helpen.

Iedere dierenarts heeft de veterinaire basiskennis en daarbij hebben we allemaal onze eigen expertises. Door nascholingen in binnen- en buitenland houden wij onze kennis actueel en kunnen wij werken met moderne kennis en uitrusting. Wij bieden zowel basis (eerstelijns) als tweedelijns diergeneeskundige zorg.
Snelle service, toegankelijk en goede bereikbaarheid staan voor ons centraal en dit voor een betaalbare prijs.
Met persoonlijke aandacht zal ons team van professionals u op een betrokken en eerlijke manier adviseren. Wij zullen in samenspraak met u de nodige onderzoeken uitvoeren om zo tot een gepaste behandeling te komen.

Zo willen wij met respect voor dier en eigenaar de diergeneeskundige zorg bereikbaar houden voor iedereen.