Team

Dierenartsen paarden


Stan Serrarens
Paardendierenarts

Stan Serrarens werkt als paardendierenarts in Ell sinds 1997 en is erkend keuringsdierenarts.


Emile Gijsen
Paardendierenarts

Emile Gijsen is in 2000 afgestudeerd in Gent, met als afstudeerrichting paard. Na zijn afstuderen is hij bij DAP Ell gaan werken.   


Diane van Rozen
Paardendierenarts

Diane is in juli 2007 afgestudeerd aan de universiteit in Gent met de afstudeerrichting paard.
Na een jaar internship in een paardenkliniek, is ze in 2008 aan het werk gegaan bij Dierenartsenpraktijk Ell.
Ook  zij richt zich hier volledig op de geneeskunde van het paard.


Femke Jacobs
Paardendierenarts

Femke is in januari 2012 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht met als differentiatie het studiepad Paard. Na enkele maanden in een paardenkliniek te hebben gewerkt, heeft zij nog in verschillende paardenklinieken ervaring opgedaan. Sinds april 2013 versterkt zij ons team van de paardendierenartsen.

Assistentes paarden


Manon Noël
Assistente

Manon is assistente gezelschapsdieren sinds 2001. Zij werkt nu zowel voor de paardenafdeling als voor de afdeling gezelschapdieren. Hier verzorgt zij onder andere de progesteron bepaling.


Henriëtte Geelen
Assistente, administratie

Na haar MAS opleiding in Roermond heeft Henriëtte meerdere jaren ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de agrarische sector. Sinds januari 2008 werkt ze in onze praktijk. Na een aantal jaren als landbouwhuisdierenassistente werkzaam te zijn geweest is haar werkterrein nu meer verschoven naar de boekhouding, crediteurenbeheer en apotheekbeheer. Verder is zij onderdeel van ons team assistentes voor de afdeling paard.


Patty Custers
Assistente

Paraveterinair Patty is werkzaam op onze praktijk in Ell op de afdeling gezelschapsdieren en paarden. Verder houdt zij zich bezig met de bestellingen en de progesteronbepalingen, die wij op de praktijk verrichten.


Leonie Hermans
Assistente
Leonie is sinds 2010 afgestudeerd paraveterinair. Na een jaar in een paardenkliniek werkzaam te zijn geweest heeft zij een switch gemaakt naar de gezelschapsdieren. Sinds juli 2014 is ze fulltime werkzaam bij dap Ell als paraveterinair van de afdeling gezelschapsdieren en paard. Zij houdt zich ook bezig met het apotheekbeheer.

Paarden nieuws