Team

alle 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Dierenartsen varkens


Gerrit Tacken
Dierenarts

Gerrit Tacken, is afgestudeerd in Utrecht in december 1984. Sinds 1989 is hij werkzaam in Dierenartsenpraktijk Ell als dierenarts voor landbouwhuisdieren in België en Nederland.


René Pieters
Dierenarts

René Pieters is dierenarts sinds 1990 en na een start als allround practicus voor de landbouwhuisdieren sinds een aantal jaren volledig werkzaam als erkend varkens-dierenarts. Met veel plezier verzorgt hij de diergeneeskundige begeleiding op zowel  zeugen– als vleesvarkensbedrijven.


Emile Gijsen
Dierenarts

Emile Gijsen is in 2000 afgestudeerd in Gent, na zijn afstuderen is hij gelijk bij DAP ELL gaan werken. Zijn interesse en achtergrond bestaat uit de Varkensgezondheidszorg  en Paardengeneeskunde.  Na een aantal jaren vooral in de paardensector werkzaam te zijn geweest is zijn werkterrein nu weer meer verschoven naar het begeleiden van varkensbedrijven.


Anita Docters van Leeuwen
Dierenarts
Anita is in juli 2016 afgestudeerd in Utrecht met als differentiatie landbouwhuisdieren. Tijdens haar studeren was ze al vaak op de praktijk aanwezig en vanaf september 2016 is ze dan officieel bij Dierenartsenpraktijk Ell aan het werk gegaan. Naast de begeleiding van varkensbedrijven rijdt ze ook visites naar rundveebedrijven en kleine herkauwers.

Assistentes landbouwhuisdieren


Natasja Wolters
Assistente

Natasja Wolters werkt als telefoniste bij de gezelschapsdieren en versterkt ook ons team bij de landbouwhuisdieren.


Marjan de Klein-Reijnen
Assistente

Na haar vier jarige MAS-opleiding in Roermond solliciteerde Marjan bij Dierenartsenpraktijk in Ell als assistente. Bij de splitsing tussen landbouwhuisdieren- en gezelschapsdieren assistentes in 2005 is ze bij de landbouwhuisdieren terecht gekomen. Mede omdat ze als boerendochter nog graag bij het boerenleven betrokken is.


Suzanne Jeurninck
Assistente

Suzanne Levels-Jeurninck werkt sinds 2000 als paraveterinair gezelschapsdieren en zij houdt zich bezig met het beheer van de apotheek in Ell.


Marcha Luys
Assistente, administratie

Marcha is sinds 2002 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell. Zij heeft de driejarige MAS opleiding gevolgd in Roermond. Marcha is assistente van de landbouwhuisdieren en tevens werkzaam op de administratie waar zij o.a. zorgdraagt voor de facturatie. 


Henriëtte Geelen
Assistente, administratie

Na haar MAS opleiding in Roermond heeft Henriëtte meerdere jaren ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de agrarische sector. Sinds januari 2008 werkt ze in onze praktijk. Na een aantal jaren als landbouwhuisdierenassistente werkzaam te zijn geweest is haar werkterrein nu meer verschoven naar de boekhouding, crediteurenbeheer en apotheekbeheer. Verder is zij onderdeel van ons team assistentes voor de afdeling paard.

Varkens nieuws