Team

Dierenartsen gezelschapsdieren


Andrea Raming
Dierenarts

Andrea Raming heeft haar studie in Utrecht gevolgd en werkt zowel in de kliniek in Boshoven/Weert als in Ell. Haar extra aandacht gaat uit naar de internistische patiënt en de cardiologie.
Naast het diergeneeskundige werk is zij ook verantwoordelijk voor een aantal managementtaken binnen de praktijk.


Wilfried Basteijns
Dierenarts

Wilfried Basteijns heeft in Gent gestudeerd. Hij is afwisselend in Ell en in onze kliniek in Boshoven/Weert werkzaam. Hij heeft  de driejarige opleiding dermatologie aan de ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) aan de universiteit van Wenen met succes afgerond. Aan de Universiteit van Liverpool heeft hij tevens zijn certificate in the veterinary dermatology behaald.


Marina Berkers
Dierenarts

Marina Berkers is in 2001 in Gent afgestudeerd en werkt sinds 2002 in Ell. Zij heeft in eerste instantie verdere bijscholing gevolgd op het gebied van orthopedie, maar sinds 2011 verdiept zij zich als tandheelkundig dierenarts. Zij volgde onder andere verschillende ESAVS dentistry cursussen (I, II, IV en V). Zij behandelt nu alle tandheelkundige problemen en verzorgt de gebitssaneringen samen met de tandheelkundige assistentes.


Anne Biesmans
Dierenarts

Anne Biesmans heeft haar studie in Gent gevolgd. Zij heeft verschillende nascholingen gevolgd op het gebied van konijnen en knaagdieren. Haar bijzondere interesse gaat ook uit naar katten.


Klaas Besieux
Dierenarts

Klaas Besieux is eveneens in Gent afgestudeerd en versterkt sinds 2008 ons team. Hij oriënteert zich speciaal op het gebied van de orthopedie en medische beeldvorming (o.a. echografie).


Stef Koolen
Dierenarts

Tijdens zijn studie heeft hij vaker op de praktijk stage gelopen. Na zijn afstuderen in 2009 is hij elders gaan werken. Na verschillende jaren ervaring opgedaan te hebben buiten Limburg, is Stef Koolen weer terug in Ell. Hij houdt zich onder andere bezig met de orthopedie en oogheelkunde.


Lars de Jong
Dierenarts
Sinds vorig jaar is Lars werkzaam in Ell en in Boshoven als dierenarts gezelschapsdieren. Hij heeft een brede interesse in de geneeskunde van honden en katten.

Loes Fila
Dierenarts

Loes is in juni 2016 afgestudeerd in Gent en werkt sindsdien bij ons. Loes wil de diergeneeskunde van de kleine gezelschapsdieren zoals konijnen en cavia's nog meer op de kaart zetten. Zij heeft hiervoor meerdere stages en nascholingen gevolgd. Naast de kleine gezelschapsdieren houdt ze zich ook bezig met de diergeneeskunde van honden, katten en vogels.


Ramon van der Horst
Dierenarts
Ramon is eveneens in Gent afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Hij werkt voornamelijk op de lokatie in Ell.

Dierenartsen paarden


Stan Serrarens
Paardendierenarts

Stan Serrarens werkt als paardendierenarts in Ell sinds 1997 en is erkend keuringsdierenarts.


Emile Gijsen
Paardendierenarts

Emile Gijsen is in 2000 afgestudeerd in Gent, met als afstudeerrichting paard. Na zijn afstuderen is hij bij DAP Ell gaan werken.   


Diane van Rozen
Paardendierenarts

Diane is in juli 2007 afgestudeerd aan de universiteit in Gent met de afstudeerrichting paard.
Na een jaar internship in een paardenkliniek, is ze in 2008 aan het werk gegaan bij Dierenartsenpraktijk Ell.
Ook  zij richt zich hier volledig op de geneeskunde van het paard.


Femke Jacobs
Paardendierenarts

Femke is in januari 2012 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht met als differentiatie het studiepad Paard. Na enkele maanden in een paardenkliniek te hebben gewerkt, heeft zij nog in verschillende paardenklinieken ervaring opgedaan. Sinds april 2013 versterkt zij ons team van de paardendierenartsen.

Dierenartsen rundvee


Jos van den Broek
Dierenarts

Jos van den Broek is in 1987 afgestudeerd en houdt zich met name bezig met rundvee en kleine herkauwers.


Gerrit Tacken
Dierenarts

Gerrit Tacken, is afgestudeerd in Utrecht in december 1984. Sinds 1989 is hij werkzaam in Dierenartsenpraktijk Ell als dierenarts voor landbouwhuisdieren in België en Nederland.


Mark de Jong
Dierenarts

Mark de Jong, is afgestudeerd in augustus 1989. Na een half jaar waarneming in een éénmanspraktijk en een half jaar in een gemengde groepspraktijk, is Mark in 1990 terechtgekomen in DAP Heythuysen, vanaf 1992 in de maatschap met allround functies. Na de fusie met DAP Ell in 2003 is hij vooral werkzaam in  rundvee, varkens, algemene praktijk en verantwoordelijk voor de inkoop en de apotheek.


Rik Hendriks
Dierenarts

Rik Hendriks is afgestudeerd op 1 juli 1992 en sinds 1 juli 1993 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell, aanvankelijk als algemeen practicus. Geleidelijk is zijn werkterrein grotendeels verplaatst naar de rundvee-diergeneeskunde. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit bedrijfsbegeleiding met als doel de optimalisatie van uw bedrijfsresultaat. Kennis van de voeding en stofwisseling van de koe en inzicht in het bedrijfsmanagement zijn daarbij belangrijke middelen om dat doel te bereiken.


Sonja Potters
Dierenarts

Sonja Potters is in 1990 afgestudeerd en heeft eerst gewerkt bij Dierenkliniek Hoogveld in Echt. Sinds 2014 werkt ze bij Dierenartsenpraktijk Ell. Sonja houdt zich met name bezig met rundvee en kleine herkauwers in de regio Echt en omstreken.  

 


Anita Docters van Leeuwen
Dierenarts
Anita is in juli 2016 afgestudeerd in Utrecht met als differentiatie landbouwhuisdieren. Tijdens haar studeren was ze al vaak op de praktijk aanwezig en vanaf september 2016 is ze dan officieel bij Dierenartsenpraktijk Ell aan het werk gegaan. Naast de begeleiding van varkensbedrijven rijdt ze ook visites naar rundveebedrijven en kleine herkauwers.

Dierenartsen pluimvee


Marc Heijmans
Dierenarts

Marc is in 1991 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Na aanvullende opleiding tot pluimveedeskundige bij de gezondheidsdienst is hij in oktober 1991 in Dierenartsenpraktijk Ell gaan werken. Sinds 2002 werkt hij fulltime als pluimveedierenarts en houdt zich bezig met vleeskalkoenen, (opfok)legkippen, vleeskuikens, (opfok)vleeskuikenouderdieren en is hij naast collega Bart Stokvis aanspreekpunt voor ISA BV.


Bart Stokvis
Dierenarts

Bart Stokvis is als dierenarts afgestudeerd in 1991. Hij heeft als algemeen practicus gewerkt van 1991 tot 1993 in Assen en in Bergen-Gennep. Van 1993 tot 2000 heeft hij als varkens -en pluimveedierenarts gewerkt voor het fokbedrijf Euribrid in Boxmeer. Vanaf 1 januari 2000 werkt hij in de dierenartsenpraktijk Ell en houdt zich hier voornamelijk bezig met pluimvee. Sinds 1 september 2005 is hij daarnaast werkzaam voor ISA BV (a hendrix-genetics company) in Boxmeer.


Marleen van der Most
Dierenarts

Marleen heeft begin 2015 in Utrecht haar master diploma Diergeneeskunde behaald met als afstudeerrichting Gezondheidszorg landbouwhuisdieren / veterinaire volksgezondheid. Na een eerste kennismaking met Dierenartsenpraktijk Ell en het praktijkgebied tijdens haar afstudeerstage, versterkt zij nu ons team van dierenartsen. Marleen heeft zich volledig toegelegd op de pluimveesector. 

Dierenartsen varkens


Gerrit Tacken
Dierenarts

Gerrit Tacken, is afgestudeerd in Utrecht in december 1984. Sinds 1989 is hij werkzaam in Dierenartsenpraktijk Ell als dierenarts voor landbouwhuisdieren in België en Nederland.


René Pieters
Dierenarts

René Pieters is dierenarts sinds 1990 en na een start als allround practicus voor de landbouwhuisdieren sinds een aantal jaren volledig werkzaam als erkend varkens-dierenarts. Met veel plezier verzorgt hij de diergeneeskundige begeleiding op zowel  zeugen– als vleesvarkensbedrijven.


Emile Gijsen
Dierenarts

Emile Gijsen is in 2000 afgestudeerd in Gent, na zijn afstuderen is hij gelijk bij DAP ELL gaan werken. Zijn interesse en achtergrond bestaat uit de Varkensgezondheidszorg  en Paardengeneeskunde.  Na een aantal jaren vooral in de paardensector werkzaam te zijn geweest is zijn werkterrein nu weer meer verschoven naar het begeleiden van varkensbedrijven.


Anita Docters van Leeuwen
Dierenarts
Anita is in juli 2016 afgestudeerd in Utrecht met als differentiatie landbouwhuisdieren. Tijdens haar studeren was ze al vaak op de praktijk aanwezig en vanaf september 2016 is ze dan officieel bij Dierenartsenpraktijk Ell aan het werk gegaan. Naast de begeleiding van varkensbedrijven rijdt ze ook visites naar rundveebedrijven en kleine herkauwers.

Assistentes gezelschapsdieren


Toos van Kimmenade
Assistente

Toos van Kimmenade is paraveterinair. Zij assisteert bij het spreekuur en operaties. Zij werkt sinds 1980 in Ell.


Natasja Wolters
Assistente

Natasja Wolters werkt als telefoniste bij de gezelschapsdieren en versterkt ook ons team bij de landbouwhuisdieren.


Irma Gielen
Assistente

Irma Gielen is sinds juni 2000 assistente op onze praktijk. Binnen de praktijk kunt u haar op meerdere plekken tegenkomen.Zij is aan de balie/telefoon werkzaam en zij is een van de assistentes van het tandheelkundig team. Haar interesse gaat uit naar gebitssanering en –verzorging. Hiervoor heeft ze ook extra cursussen gevolgd. Bij Irma kunt u terecht voor een gratis gebitscontrole en advies omtrent 't gebit van uw hond.


Nadine Dijkstra-Olivier
Hoofdassistente

Nadine is als dierenartsassistente op vele vlakken werkzaam, o.a. tijdens operaties en spreekuur en tevens aan de balie. Zij is tevens voedingsconsulente en u kunt bij haar terecht voor vragen over gedrag en opvoeding van uw hond of kat.


Manon Noël
Assistente

Manon is assistente gezelschapsdieren sinds 2001. Zij werkt nu zowel voor de paardenafdeling als voor de afdeling gezelschapdieren. Hier verzorgt zij onder andere de progesteron bepaling.


Bibi de Bock
Assistente

Bibi is als paraveterinair werkzaam op zowel dierenartsenpraktijk Ell als dierenkliniek Boshoven. Zij is, naast haar werkzaamheden aan de telefoon en tijdens het spreekuur, een van de gewichtsconsulentes. Dus als uw hond of kat overgewicht heeft, kunt u met haar contact opnemen.


Patty Custers
Assistente

Paraveterinair Patty is werkzaam op onze praktijk in Ell op de afdeling gezelschapsdieren en paarden. Verder houdt zij zich bezig met de bestellingen en de progesteronbepalingen, die wij op de praktijk verrichten.


Lyan Smeets
Assistente

Lyan is eind 2009 begonnen bij ons in de praktijk als vakantie/weekendhulp. In juli 2011 is ze afgestudeerd paraveterinair en sindsdien werkt ze fulltime als assistente in Ell en op onze dependance in Boshoven. Zij is inzetbaar als telefoniste, tijdens het spreekuur en in de operatiekamer.


Anke Suntjens
Assistente

Anke is sinds 1 augustus 2012 als paraveterinair bij ons aan het werk. Binnen de praktijk is zij werkzaam aan de balie/telefoon maar tevens is zij een van de assistentes van het tandheelkundig team. Bij haar kunt u terecht voor een gratis gebits-check en zij begeleidt honden en katten om af te vallen met het SlimFit programma.


Leonie Hermans
Assistente
Leonie is sinds 2010 afgestudeerd paraveterinair. Na een jaar in een paardenkliniek werkzaam te zijn geweest heeft zij een switch gemaakt naar de gezelschapsdieren. Sinds juli 2014 is ze fulltime werkzaam bij dap Ell als paraveterinair van de afdeling gezelschapsdieren en paard. Zij houdt zich ook bezig met het apotheekbeheer.

Dana van Bommel
Assistente
Na haar stage in Ell heeft Dana haar opleiding  tot paraveterinair succesvol afgerond en heeft daarna haar trimdiploma's behaald. Zij is nu een van de vaste gezichten op dierenkliniek Boshoven en in Ell. U kunt bij haar ook terecht voor een gratis gebitscontrole.

Denise van Gils
Assistente
Denise is paraveterinair sinds 2012. Zij versterkt ons team gezelschapsdieren bij operaties, spreekuur en de balie.

Geraldine Bodentien
Assistente
Geraldine versterkt ons team sinds de zomer. Zij heeft al vele jaren ervaring als paraveterinair en is bekend met de grote diversiteit aan apparatuur die tegenwoordig in de praktijk gebruikt wordt. Zij zal daarom veel in de operatiekamer te vinden zijn.

Assistentes paarden


Manon Noël
Assistente

Manon is assistente gezelschapsdieren sinds 2001. Zij werkt nu zowel voor de paardenafdeling als voor de afdeling gezelschapdieren. Hier verzorgt zij onder andere de progesteron bepaling.


Henriëtte Geelen
Assistente, administratie

Na haar MAS opleiding in Roermond heeft Henriëtte meerdere jaren ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de agrarische sector. Sinds januari 2008 werkt ze in onze praktijk. Na een aantal jaren als landbouwhuisdierenassistente werkzaam te zijn geweest is haar werkterrein nu meer verschoven naar de boekhouding, crediteurenbeheer en apotheekbeheer. Verder is zij onderdeel van ons team assistentes voor de afdeling paard.


Patty Custers
Assistente

Paraveterinair Patty is werkzaam op onze praktijk in Ell op de afdeling gezelschapsdieren en paarden. Verder houdt zij zich bezig met de bestellingen en de progesteronbepalingen, die wij op de praktijk verrichten.


Leonie Hermans
Assistente
Leonie is sinds 2010 afgestudeerd paraveterinair. Na een jaar in een paardenkliniek werkzaam te zijn geweest heeft zij een switch gemaakt naar de gezelschapsdieren. Sinds juli 2014 is ze fulltime werkzaam bij dap Ell als paraveterinair van de afdeling gezelschapsdieren en paard. Zij houdt zich ook bezig met het apotheekbeheer.

Assistentes landbouwhuisdieren


Natasja Wolters
Assistente

Natasja Wolters werkt als telefoniste bij de gezelschapsdieren en versterkt ook ons team bij de landbouwhuisdieren.


Marjan de Klein-Reijnen
Assistente

Na haar vier jarige MAS-opleiding in Roermond solliciteerde Marjan bij Dierenartsenpraktijk in Ell als assistente. Bij de splitsing tussen landbouwhuisdieren- en gezelschapsdieren assistentes in 2005 is ze bij de landbouwhuisdieren terecht gekomen. Mede omdat ze als boerendochter nog graag bij het boerenleven betrokken is.


Suzanne Jeurninck
Assistente

Suzanne Levels-Jeurninck werkt sinds 2000 als paraveterinair gezelschapsdieren en zij houdt zich bezig met het beheer van de apotheek in Ell.


Marcha Luys
Assistente, administratie

Marcha is sinds 2002 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell. Zij heeft de driejarige MAS opleiding gevolgd in Roermond. Marcha is assistente van de landbouwhuisdieren en tevens werkzaam op de administratie waar zij o.a. zorgdraagt voor de facturatie. 


Henriëtte Geelen
Assistente, administratie

Na haar MAS opleiding in Roermond heeft Henriëtte meerdere jaren ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de agrarische sector. Sinds januari 2008 werkt ze in onze praktijk. Na een aantal jaren als landbouwhuisdierenassistente werkzaam te zijn geweest is haar werkterrein nu meer verschoven naar de boekhouding, crediteurenbeheer en apotheekbeheer. Verder is zij onderdeel van ons team assistentes voor de afdeling paard.

Administratie


Annelies van den Kerkhof
Office manager P&O

Annelies van den Kerkhof viert in 2017 haar 40-jarig jubileum op de praktijk. Annelies heeft in verschillende functies gewerkt en is sinds januari 2012 office manager P&O. Tevens coördineert zij de boekhouding.


Marga van Bommel
Administratie

Marga van Bommel werkt op de afdeling administratie en gaat over de facturatie en debiteurenbeheer. Zij werkt sinds 1986 bij onze praktijk.


Marcha Luys
Assistente, administratie

Marcha is sinds 2002 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell. Zij heeft de driejarige MAS opleiding gevolgd in Roermond. Marcha is assistente van de landbouwhuisdieren en tevens werkzaam op de administratie waar zij o.a. zorgdraagt voor de facturatie. 


Henriëtte Geelen
Assistente, administratie

Na haar MAS opleiding in Roermond heeft Henriëtte meerdere jaren ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de agrarische sector. Sinds januari 2008 werkt ze in onze praktijk. Na een aantal jaren als landbouwhuisdierenassistente werkzaam te zijn geweest is haar werkterrein nu meer verschoven naar de boekhouding, crediteurenbeheer en apotheekbeheer. Verder is zij onderdeel van ons team assistentes voor de afdeling paard.

Laboranten


Thijs Slaats
Laborant

Na de Middelbare Agrarische School “Dierlijke Produktie” gevolgd te hebben heeft Thijs 10 jaar ervaring opgedaan op de sectiezaal bij de toenmalige “Gezondheidsdienst voor Dieren in Limburg” te Heythuysen. Sinds 1 maart 1991 is hij werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell en verantwoordelijk voor de werkzaamheden op de sectiezaal en het laboratorium.


Dagmar Arts
Laborant

Dagmar is sinds 01-10-2009 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell. Haar dagelijkse werkzaamheden zijn op de sectiezaal en  het laboratorium en als landbouwhuisdierenassistente. Voordat ze bij ons in dienst kwam was ze werkzaam bij Intervet Boxmeer.

Nieuws