Team

alle 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Dierenartsen pluimvee


Marc Heijmans
Dierenarts

Marc is in 1991 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Na aanvullende opleiding tot pluimveedeskundige bij de gezondheidsdienst is hij in oktober 1991 in Dierenartsenpraktijk Ell gaan werken. Sinds 2002 werkt hij fulltime als pluimveedierenarts en houdt zich bezig met vleeskalkoenen, (opfok)legkippen, vleeskuikens, (opfok)vleeskuikenouderdieren en is hij naast collega Bart Stokvis aanspreekpunt voor ISA BV.


Bart Stokvis
Dierenarts

Bart Stokvis is als dierenarts afgestudeerd in 1991. Hij heeft als algemeen practicus gewerkt van 1991 tot 1993 in Assen en in Bergen-Gennep. Van 1993 tot 2000 heeft hij als varkens -en pluimveedierenarts gewerkt voor het fokbedrijf Euribrid in Boxmeer. Vanaf 1 januari 2000 werkt hij in de dierenartsenpraktijk Ell en houdt zich hier voornamelijk bezig met pluimvee. Sinds 1 september 2005 is hij daarnaast werkzaam voor ISA BV (a hendrix-genetics company) in Boxmeer.


Marleen van der Most
Dierenarts

Marleen heeft begin 2015 in Utrecht haar master diploma Diergeneeskunde behaald met als afstudeerrichting Gezondheidszorg landbouwhuisdieren / veterinaire volksgezondheid. Na een eerste kennismaking met Dierenartsenpraktijk Ell en het praktijkgebied tijdens haar afstudeerstage, versterkt zij nu ons team van dierenartsen. Marleen heeft zich volledig toegelegd op de pluimveesector. 

Laboranten


Thijs Slaats
Laborant

Na de Middelbare Agrarische School “Dierlijke Produktie” gevolgd te hebben heeft Thijs 10 jaar ervaring opgedaan op de sectiezaal bij de toenmalige “Gezondheidsdienst voor Dieren in Limburg” te Heythuysen. Sinds 1 maart 1991 is hij werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell en verantwoordelijk voor de werkzaamheden op de sectiezaal en het laboratorium.


Dagmar Arts
Laborant

Dagmar is sinds 01-10-2009 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell. Haar dagelijkse werkzaamheden zijn op de sectiezaal en  het laboratorium en als landbouwhuisdierenassistente. Voordat ze bij ons in dienst kwam was ze werkzaam bij Intervet Boxmeer.

Pluimvee nieuws