Team

Dierenartsen gezelschapsdieren


Andrea Raming
Dierenarts

Andrea Raming heeft haar studie in Utrecht gevolgd en werkt zowel in de kliniek in Boshoven/Weert als in Ell. Haar extra aandacht gaat uit naar de internistische patiënt en de cardiologie.
Naast het diergeneeskundige werk is zij ook verantwoordelijk voor een aantal managementtaken binnen de praktijk.


Wilfried Basteijns
Dierenarts

Wilfried Basteijns heeft in Gent gestudeerd. Hij is afwisselend in Ell en in onze kliniek in Boshoven/Weert werkzaam. Hij heeft  de driejarige opleiding dermatologie aan de ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) aan de universiteit van Wenen met succes afgerond. Aan de Universiteit van Liverpool heeft hij tevens zijn certificate in the veterinary dermatology behaald.


Marina Berkers
Dierenarts

Marina Berkers is in 2001 in Gent afgestudeerd en werkt sinds 2002 in Ell. Zij heeft in eerste instantie verdere bijscholing gevolgd op het gebied van orthopedie, maar sinds 2011 verdiept zij zich als tandheelkundig dierenarts. Zij volgde onder andere verschillende ESAVS dentistry cursussen (I, II, IV en V). Zij behandelt nu alle tandheelkundige problemen en verzorgt de gebitssaneringen samen met de tandheelkundige assistentes.


Anne Biesmans
Dierenarts

Anne Biesmans heeft haar studie in Gent gevolgd. Zij heeft verschillende nascholingen gevolgd op het gebied van konijnen en knaagdieren. Haar bijzondere interesse gaat ook uit naar katten.


Klaas Besieux
Dierenarts

Klaas Besieux is eveneens in Gent afgestudeerd en versterkt sinds 2008 ons team. Hij oriënteert zich speciaal op het gebied van de orthopedie en medische beeldvorming (o.a. echografie).


Stef Koolen
Dierenarts

Tijdens zijn studie heeft hij vaker op de praktijk stage gelopen. Na zijn afstuderen in 2009 is hij elders gaan werken. Na verschillende jaren ervaring opgedaan te hebben buiten Limburg, is Stef Koolen weer terug in Ell. Hij houdt zich onder andere bezig met de orthopedie en oogheelkunde.


Lars de Jong
Dierenarts
Sinds vorig jaar is Lars werkzaam in Ell en in Boshoven als dierenarts gezelschapsdieren. Hij heeft een brede interesse in de geneeskunde van honden en katten.

Loes Fila
Dierenarts

Loes is in juni 2016 afgestudeerd in Gent en werkt sindsdien bij ons. Loes wil de diergeneeskunde van de kleine gezelschapsdieren zoals konijnen en cavia's nog meer op de kaart zetten. Zij heeft hiervoor meerdere stages en nascholingen gevolgd. Naast de kleine gezelschapsdieren houdt ze zich ook bezig met de diergeneeskunde van honden, katten en vogels.


Ramon van der Horst
Dierenarts
Ramon is eveneens in Gent afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Hij werkt voornamelijk op de lokatie in Ell.

Assistentes gezelschapsdieren


Toos van Kimmenade
Assistente

Toos van Kimmenade is paraveterinair. Zij assisteert bij het spreekuur en operaties. Zij werkt sinds 1980 in Ell.


Natasja Wolters
Assistente

Natasja Wolters werkt als telefoniste bij de gezelschapsdieren en versterkt ook ons team bij de landbouwhuisdieren.


Irma Gielen
Assistente

Irma Gielen is sinds juni 2000 assistente op onze praktijk. Binnen de praktijk kunt u haar op meerdere plekken tegenkomen.Zij is aan de balie/telefoon werkzaam en zij is een van de assistentes van het tandheelkundig team. Haar interesse gaat uit naar gebitssanering en –verzorging. Hiervoor heeft ze ook extra cursussen gevolgd. Bij Irma kunt u terecht voor een gratis gebitscontrole en advies omtrent 't gebit van uw hond.


Nadine Dijkstra-Olivier
Hoofdassistente

Nadine is als dierenartsassistente op vele vlakken werkzaam, o.a. tijdens operaties en spreekuur en tevens aan de balie. Zij is tevens voedingsconsulente en u kunt bij haar terecht voor vragen over gedrag en opvoeding van uw hond of kat.


Manon Noël
Assistente

Manon is assistente gezelschapsdieren sinds 2001. Zij werkt nu zowel voor de paardenafdeling als voor de afdeling gezelschapdieren. Hier verzorgt zij onder andere de progesteron bepaling.


Bibi de Bock
Assistente

Bibi is als paraveterinair werkzaam op zowel dierenartsenpraktijk Ell als dierenkliniek Boshoven. Zij is, naast haar werkzaamheden aan de telefoon en tijdens het spreekuur, een van de gewichtsconsulentes. Dus als uw hond of kat overgewicht heeft, kunt u met haar contact opnemen.


Patty Custers
Assistente

Paraveterinair Patty is werkzaam op onze praktijk in Ell op de afdeling gezelschapsdieren en paarden. Verder houdt zij zich bezig met de bestellingen en de progesteronbepalingen, die wij op de praktijk verrichten.


Lyan Smeets
Assistente

Lyan is eind 2009 begonnen bij ons in de praktijk als vakantie/weekendhulp. In juli 2011 is ze afgestudeerd paraveterinair en sindsdien werkt ze fulltime als assistente in Ell en op onze dependance in Boshoven. Zij is inzetbaar als telefoniste, tijdens het spreekuur en in de operatiekamer.


Anke Suntjens
Assistente

Anke is sinds 1 augustus 2012 als paraveterinair bij ons aan het werk. Binnen de praktijk is zij werkzaam aan de balie/telefoon maar tevens is zij een van de assistentes van het tandheelkundig team. Bij haar kunt u terecht voor een gratis gebits-check en zij begeleidt honden en katten om af te vallen met het SlimFit programma.


Leonie Hermans
Assistente
Leonie is sinds 2010 afgestudeerd paraveterinair. Na een jaar in een paardenkliniek werkzaam te zijn geweest heeft zij een switch gemaakt naar de gezelschapsdieren. Sinds juli 2014 is ze fulltime werkzaam bij dap Ell als paraveterinair van de afdeling gezelschapsdieren en paard. Zij houdt zich ook bezig met het apotheekbeheer.

Dana van Bommel
Assistente
Na haar stage in Ell heeft Dana haar opleiding  tot paraveterinair succesvol afgerond en heeft daarna haar trimdiploma's behaald. Zij is nu een van de vaste gezichten op dierenkliniek Boshoven en in Ell. U kunt bij haar ook terecht voor een gratis gebitscontrole.

Denise van Gils
Assistente
Denise is paraveterinair sinds 2012. Zij versterkt ons team gezelschapsdieren bij operaties, spreekuur en de balie.

Geraldine Bodentien
Assistente
Geraldine versterkt ons team sinds de zomer. Zij heeft al vele jaren ervaring als paraveterinair en is bekend met de grote diversiteit aan apparatuur die tegenwoordig in de praktijk gebruikt wordt. Zij zal daarom veel in de operatiekamer te vinden zijn.

Nieuws