Administratie

Belangrijk om onze praktijk goed te laten functioneren zijn de medewerkers van de administratie en boekhouding.

Administratie


Annelies van den Kerkhof
Office manager P&O

Annelies van den Kerkhof viert in 2017 haar 40-jarig jubileum op de praktijk. Annelies heeft in verschillende functies gewerkt en is sinds januari 2012 office manager P&O. Tevens coördineert zij de boekhouding.


Marga van Bommel
Administratie

Marga van Bommel werkt op de afdeling administratie en gaat over de facturatie en debiteurenbeheer. Zij werkt sinds 1986 bij onze praktijk.


Marcha Luys
Assistente, administratie

Marcha is sinds 2002 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell. Zij heeft de driejarige MAS opleiding gevolgd in Roermond. Marcha is assistente van de landbouwhuisdieren en tevens werkzaam op de administratie waar zij o.a. zorgdraagt voor de facturatie. 


Henri√ętte Geelen
Assistente, administratie

Na haar MAS opleiding in Roermond heeft Henriëtte meerdere jaren ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de agrarische sector. Sinds januari 2008 werkt ze in onze praktijk. Na een aantal jaren als landbouwhuisdierenassistente werkzaam te zijn geweest is haar werkterrein nu meer verschoven naar de boekhouding, crediteurenbeheer en apotheekbeheer. Verder is zij onderdeel van ons team assistentes voor de afdeling paard.

Nieuws