Team

Dierenartsen rundvee


Jos van den Broek
Dierenarts

Jos van den Broek is in 1987 afgestudeerd en houdt zich met name bezig met rundvee en kleine herkauwers.


Gerrit Tacken
Dierenarts

Gerrit Tacken, is afgestudeerd in Utrecht in december 1984. Sinds 1989 is hij werkzaam in Dierenartsenpraktijk Ell als dierenarts voor landbouwhuisdieren in België en Nederland.


Mark de Jong
Dierenarts

Mark de Jong, is afgestudeerd in augustus 1989. Na een half jaar waarneming in een éénmanspraktijk en een half jaar in een gemengde groepspraktijk, is Mark in 1990 terechtgekomen in DAP Heythuysen, vanaf 1992 in de maatschap met allround functies. Na de fusie met DAP Ell in 2003 is hij vooral werkzaam in  rundvee, varkens, algemene praktijk en verantwoordelijk voor de inkoop en de apotheek.


Rik Hendriks
Dierenarts

Rik Hendriks is afgestudeerd op 1 juli 1992 en sinds 1 juli 1993 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell, aanvankelijk als algemeen practicus. Geleidelijk is zijn werkterrein grotendeels verplaatst naar de rundvee-diergeneeskunde. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit bedrijfsbegeleiding met als doel de optimalisatie van uw bedrijfsresultaat. Kennis van de voeding en stofwisseling van de koe en inzicht in het bedrijfsmanagement zijn daarbij belangrijke middelen om dat doel te bereiken.


Sonja Potters
Dierenarts

Sonja Potters is in 1990 afgestudeerd en heeft eerst gewerkt bij Dierenkliniek Hoogveld in Echt. Sinds 2014 werkt ze bij Dierenartsenpraktijk Ell. Sonja houdt zich met name bezig met rundvee en kleine herkauwers in de regio Echt en omstreken.  

 


Anita Docters van Leeuwen
Dierenarts
Anita is in juli 2016 afgestudeerd in Utrecht met als differentiatie landbouwhuisdieren. Tijdens haar studeren was ze al vaak op de praktijk aanwezig en vanaf september 2016 is ze dan officieel bij Dierenartsenpraktijk Ell aan het werk gegaan. Naast de begeleiding van varkensbedrijven rijdt ze ook visites naar rundveebedrijven en kleine herkauwers.

Assistentes landbouwhuisdieren


Natasja Wolters
Assistente

Natasja Wolters werkt als telefoniste bij de gezelschapsdieren en versterkt ook ons team bij de landbouwhuisdieren.


Marjan de Klein-Reijnen
Assistente

Na haar vier jarige MAS-opleiding in Roermond solliciteerde Marjan bij Dierenartsenpraktijk in Ell als assistente. Bij de splitsing tussen landbouwhuisdieren- en gezelschapsdieren assistentes in 2005 is ze bij de landbouwhuisdieren terecht gekomen. Mede omdat ze als boerendochter nog graag bij het boerenleven betrokken is.


Suzanne Jeurninck
Assistente

Suzanne Levels-Jeurninck werkt sinds 2000 als paraveterinair gezelschapsdieren en zij houdt zich bezig met het beheer van de apotheek in Ell.


Marcha Luys
Assistente, administratie

Marcha is sinds 2002 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell. Zij heeft de driejarige MAS opleiding gevolgd in Roermond. Marcha is assistente van de landbouwhuisdieren en tevens werkzaam op de administratie waar zij o.a. zorgdraagt voor de facturatie. 


Henriëtte Geelen
Assistente, administratie

Na haar MAS opleiding in Roermond heeft Henriëtte meerdere jaren ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de agrarische sector. Sinds januari 2008 werkt ze in onze praktijk. Na een aantal jaren als landbouwhuisdierenassistente werkzaam te zijn geweest is haar werkterrein nu meer verschoven naar de boekhouding, crediteurenbeheer en apotheekbeheer. Verder is zij onderdeel van ons team assistentes voor de afdeling paard.

Rundvee nieuws