Nieuws algemeen

Tanden,enten en ontworming voor een jaar in ÉÉN PAKKET !!

In het najaar en de winter moeten veel paarden weer hun jaarlijkse vaccinatie en controle hebben. Ook de gebitten worden dan nog eens grondig nagekeken.
Worminfecties moeten vóór het opstallen goed worden behandeld (lintworminfecties e.a.), zodat de wormen zo min mogelijk in “winterslaap” kunnen gaan en dus minder de kans krijgen problemen volgend jaar te kunnen veroorzaken.
Door een kortere weide is de kans op zandopname vergroot. Door supplementen toe te dienen, zoals Sand Oil of Zand Weg wordt zand mee uit de darm genomen, zodat er geen schade aan de darm ontstaat (darmschade door zand kan koliek e/o diarree tot gevolg hebben).
Als u twijfelt of uw paard zand heeft opgenomen en of u goed bezig bent met ontwormen, dan kunt u mestonderzoek bij ons laten doen om dat te controleren.

Wilt u helemaal goed de winter in gaan, dan kunnen wij u dit najaar en deze winter een pakket aanbieden. Dit pakket bevat de vaccinatie tegen onder andere het griepvirus bij paarden, gebitscontrole en zonodig behandeling van het gebit én een compleet ontwormingspakket voor een jaar.
(De prijzen zijn inclusief 21 % BTW)
Veterinair pakket per paard: € 150,-
Bij 2 paarden of meer: €140,- per paard

Veterinair pakket per pony/ezel (tot 350 kg): € 130,00
Bij 2 pony’s/ezels of meer: € 120,- per dier

 

 

Nieuws