Nieuws algemeen

Baasje, nog éééén koekje?

Herkent u dit? Hij kijkt zo lief en u gaat weer overstag. Nog eentje dan....

We zien dagelijks meerdere honden en katten met overgewicht. Het is nu tijd om in actie te komen. Kom voor een gratis BCS (body condition score). Maak een afspraak bij een van onze gewichtsassistentes voor een passend advies.

Heeft uw hond of kat overgewicht, dan is dit het moment om er iets aan te doen! 

Met het verstrijken van de jaren, komen er vaak ook wat extra kilootjes aan. Dit is ongezond voor de organen, maar belemmert ook de beweging van uw huisdier. En juist bij oudere dieren is het belangrijk om in beweging te blijven en de spieren goed te onderhouden.

Het Slimfit programma is uitermate geschikt voor zowel jonge als oudere dieren met overgewicht.

Honden met arthrose hebben ook veel baat bij het verminderen van het gewicht, de Satiety voeding van Royal Canin bevat glucosamine en chondroïtine die de gewrichten extra ondersteunen tijdens het afvallen. Er zijn verschillende honden die na het volgen van het Slimfit programma zelfs geen medicatie meer nodig hadden. Dit gunt u uw huisdier toch ook!

Start nu met de Satiety Challenge en ontvang korting op de voeding en gratis leuke extra's bij de volgende bezoeken, zoals een voerton en verschillende speeltjes voor uw hond of kat.

Heeft u interesse en gaat u samen met ons de challenge aan om uw huisdier af te laten vallen, neem dan contact op met een van onze voedingsassistentes Nadine, Bibi en Anke.

U kunt ons telefonisch bereiken op tel: 0495-551225 of stuur een e-mail naar info@dapell.nl onder vermelding van voedingsadvies.

(Het slimfit programma en de controles die hierbij horen zijn gratis)

 

Nieuws