Afvallen

Heeft uw hond of kat overgewicht? Dan is dit het moment om er iets aan te doen! 

Met het verstrijken van de jaren komen er vaak ook wat extra kilootjes aan. Dit is ongezond voor de organen én belemmert ook de beweging van uw huisdier. En juist bij oudere dieren is het belangrijk om in beweging te blijven en de spieren goed te onderhouden. Het programma is uitermate geschikt voor zowel jonge als oudere dieren met overgewicht.

Honden met artrose hebben ook veel baat bij het verminderen van het gewicht. De Satiety voeding van Royal Canin bevat glucosamine en chondroïtine die de gewrichten extra ondersteunen tijdens het afvallen. Er zijn verschillende honden die na het volgen van het Slimfit programma minder of zelfs geen medicatie meer nodig hadden. Dit gunt u uw huisdier toch ook?

Start nu met de Satiety Challenge en ontvang korting op de voeding en gratis leuke extra's bij de volgende bezoeken. Zoals een voerton en verschillende speeltjes voor uw hond of kat.

Heeft u interesse en gaat u samen met ons de challenge aan om uw huisdier af te laten vallen?  Neem dan contact op met één van onze voedingsassistentes: Nadine, Bibi of Anke.

U kunt ons telefonisch bereiken op tel: 0495-551225 of stuur een e-mail naar praktijk@dapell.nl onder vermelding van voedingsadvies.

Het slimfit programma en de controles die hierbij horen zijn gratis.

https://www.royalcanin.nl/assets/images/products/picto/vh6360-obesity-management_picto-3.gifKenmerken van Royal Canin Satiety

Verrijkt met extra mineralen en vitaminen

Om gewichtsverlies te bereiken dient uw hond minder voeding op te nemen. Satiety Diet bevat extra vitaminen en mineralen zodat uw hond toch alle benodigde voedingsstoffen krijgt.

https://www.royalcanin.nl/assets/images/products/picto/vh6150-obesity-management_picto-1.gif

Een verhoogd eiwitgehalte

 

Het verhoogde eiwitgehalte draagt bij tot behoud van de spiermassa.

https://www.royalcanin.nl/assets/images/products/picto/vk7150-obesity-management_picto-3.gif

Ondersteuning van de gewrichten

Bij een hond met overgewicht worden de gewrichten extra belast. Chondroïtinesulfaat en glucosamine dragen bij tot behoud van gezonde gewrichten.

 

https://www.royalcanin.nl/assets/images/products/picto/vh6080-satiety-small-dog_picto-1.gif

Verzadigend effect       

Een speciale combinatie van vezels zorgt voor een vergroting van het voedselvolume in de maag. Dit geeft een gevoel van verzadiging.

 

Nieuws